Grad Assessment Day

Event Date

Details

We will follow an alternate bell schedule:

CLASS

TIME

DURATION

GLA/GNA

8:15–11:15

3 hrs

PLT 1

8:30–9:50

80 min

PLT 2

9:55–11:15

80 min

PERIOD 1

11:20–12:00

40 min

PERIOD 2

12:05–12:45

40 min

LUNCH

12:45–1:30

45 + 5

PERIOD 3

1:35–2:15

40 min

PERIOD 4

2:20–3:00

40 min